Saturday, November 8, 2008

aku nangis SIOT

Aku bace novel FLYING KISS yang ke-3..aku nangis yg akhir2,cz ICE kne tuduh pembunuh. Sampai ati ko JERICHO tuduh ICE pembunuh?nanti aku kill ko..ko tunggu ah..esok aku jumpe ko..ko xtau citer true,ko men tuduh melulu je..ready ah ko..esok aku bwak pistol patah.Aku xgune senapang patah..xbesh..so kul 11.05 mlm tadi aku abis bce novel FLYING KISS yang ke-3.N skang nak g continue yg ke-4..ok lah..lastly aku nak cakap bce novel FLYING KISS nie,best gilew rugi korunk xbce.Ah cum nak promote gitu..NASS ALINA NOAH..kene wish thankzz 4 me cz promote citer die..ahakkzz..n best ah ur citer..2 NASS ALINA NOAH..wat citer len yg best2 ag tau..ok bye2 nak g continue bce..bye..ahakzz LOVE U aLL..

2 comments:

wany said...

ahakz..
lawok la ko.
lam nih smpat lg nk cite pcl novel.
weee~
atoiyaii..
tp best :)

Gurlz Yean'D said...

hai,cantik woh blog yg awak buat.. blog yean tak cantik,huhu.. blh tlg x? sms yean d no nie,k? 0138597413.. yean nak minta tlg ngan awak ttg cara camne nak wat blog yg cantik mcm awak buat neh..please, yean tggu taw!

dari teman baruMU..
Gurlz Yean'D..