Saturday, December 20, 2008

malas nak g family day.

Semalam ingat nak g family day at Kepong today.tapi last2 aku cancel.Maybe aku xde mood langsung nak g.So aku duk umah dgn abg aku.Abang aku pon mls nk g die sa2 pale dgn aku.Bile dah makin besor malas dah nak kuar dgn parents.aku pon xtau asal.alaa.bukannye best sgt pon gi family day2.Tengok orang je keje.Bek aku dok umah layan blog2 orang n bace novel agi best.Lagi sa2 pinggang aku sakit tahap dewa.Memang baring ah keje ak.

Sekarang otak tangah serabut n terus jadi 'otaKOSONG'.Bile pikir pasal tarikh result bile nak kuar tapi xtau bile jd 'penat jiwaKU'.Tiap-tiap ari duk pikir bende same terus jadi '
keSENGALan teserlah'.Penat ah aku.argHHHHH.!!!

1 comment:

menekan keyboard said...

hahaxx.
ayt ko x leh blaa aa.
wakaka.
yg kt paragraph 2.