Thursday, September 9, 2010

kematu punggung macam duk atas pelamin

Detik 1 pagi 08092010 bermula lah acara aku untuk bersengkang mata menemani abang kesayanganku drive kereta.Sungguh ingat bertolak lepas sahur tapi abah shouts NOW!. Dan sungguh kelam kabut semuanya cari beg berkemas.Balik kampung tahun ni drive 2 kereta even ahli dalam keluargaku hanya 5 sahaja. Saja nak drive dua kereta.

Bertolak pukul 1 pagi dekat bentong semua dah jem.Aku rasa semua nak balik 08092010 sebab tol bahagian pantai timur free.So semua nak rebut peluang keemasan itu.Bungkus Mcdonald dan sahur dalam perjalanan.Selalunya perjalanan hanya mengambil masa 6-7 jam tapi semalam 12 jam.Heaven sungguh kan.

Menemani abang kesayangan dengan mengadap laptop dalam kereta layan movie bagai. Internet kadang ada kadang tiada. Bak kata orang hidup segan mati tak mahu.Sepanjang perjalanan ada sahaja kemalangan yang berlaku.Sungguh menakutkan. Kepada yang akan drive pulang ke kampung halaman : Ingatlah Orang Tersayang, walaupun mereka tengah tidur dekat belakang tu.

Mood: raya dan bahagia dengan cousins ( 3 laptop berebut 1 y5 )

1 comment:

Anonymous said...

krem