Monday, December 20, 2010

orang cakap aku top dengan gelak




Ya ya hari-hari gelak. Gampang aja tawa mengilai. Sumpah memang susah mahu lihat an aku tanpa tawa. Orang bilang aku memang 'ngetop' dengan gelak tak ingat dunia. Simple things just make your life full with laugh. Gelak macam dah sebati aja dalam hidup gue.

Sejak along ada rumah hanyut aja kepala dengan gelak. Ya iyalah sampai abang pun jeles. Huhu jiran sebelah saya memang selalu jeles. Along cakap kami adik-beradik sengal. Saya sayang abang saya. Saya suka ada abang. (jangan kembang ye )lagi memahami dan sporting nak masuk grave.

along dengan aku

aku : woi. hujan menitik dalam bilik
along : sekali-sekala rasa hujan dalam bilik tidur. Susah kot ( buat muka slumber
sambil mengirai rambut basahnya dengan tuala )
aku : cetss. kureng sungguh.

4 comments:

mahirahnazlim said...

gelak ubat plg mujarabb .
tp jgn trlampau , tu masalah .
HAHA

ceritaku MEMORIKU said...

mahirah

tu lah
over gelak yang masalah
tapi under control lagi
hehe
-na'dz

...orkid...edyliyne... said...

sia pun mudah tergelak kalau orang cakap benda2 yang bagi sis lawak...
ayah sis sampai faham dengan anak dia yang ni...
kalau tiba2 tergelak tu, hah! dah onlah tu suiz dia...
(n_n)
tapi kalau gelak, memang boleh hilang stress...
awet muda....

ceritaku MEMORIKU said...

sys orkid

tu lah
kalau dah gelak dah on suiz lah maknanya
tapi tu lah gelak je lah penawar hidup
-na'dz