Sunday, June 21, 2009

t a g g e d dari zatie and bulan hijau


Actually dah lame nadz tak buat tagg.rindu gile.Ahakzzzz.pastu di tag oleh zatie and bulanhijau.weee.suka jerw.

1)[printscreen] *current* wallpaper -- jz a simple press of fn+prt sc
2)REASONS why do u like/adore/cherish d dindingkertas ???
3)tag 10 people
4)titik

The reason why nadz love adore ini dinding kertas?ahakzzz.Nie gambar nadz lorr.Ada orang cakap comel,so nadz letak jerw.Actually bagi nadz terlakor tu yang nadz letak caption dalam ms terlakor.Ngeee.And one day ada guy kawan nadz dalam myspace cakap gambar nie comel and he said that he save this picture and use this picture for wallpaper at his laptop.nadz cakap lah jangan nanti apa parents cakap.dia cakap suka hati lorr because dia punya lappy suka dia ah nak letak gambar apa and he said he will tatap my face setiap hari.Bhahahaha =)).Nadz tanya abang nadz and he said he also likes this picture and he wants this picture to be his pc's wallpaper.Time ni Nadz snapped time kat Nilai 3 dalam kereta.Muka agak terlakor.And i love this picture so much,if i sad i will see this pic.ngeee tara hal lorhhh.

Nadz nak tag:
-Syazwanibihiroellayali
-Kak Syeza
-Kak Janna
-Kanda
-SIR ZUL
-M[i]era
-Kak zaza
-TITIK!!..


afafnadzirahaziz merembat jawapan tag.

7 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

comey2..

ceritaku MEMORIKU said...

kesSENGALan teserlah..

thank you zatie
ajakzzz.
ngeee
-na'dz

SIR ZUL said...

nak letak gak ah pic ni kat pc..hahaha

ceritaku MEMORIKU said...

SIR ZUL

warghhhhh.tak yah lorr letak.
terlakor ah gmbr nie.weeee.
he3.malu2
-na'dz

SAN said...

ele, perasan je kau. HAHAHAHA
tapi mmg comel. ;]

ceritaku MEMORIKU said...

SAN

cehhh.dan dan
kadang-kadang nak pasan pon ok gak.
mal!!tqtq.ahakzzz.ngee
-na'dz

philoColy said...

kak syeza da wat tag ni.
:)