Wednesday, January 27, 2010

break off


Berakhir sudah..Apa aku merepek nie.Actually tiada kena mengena langsung dengan entry tajuk kali nie.Saja nak wat cerita lebih.Nak tarik perhatian punya pasal lah katakan.sekarang kena buat macam tu entry dan tajuk tiada kena mengena.Kena buat tajuk yang gempak keBABOOM! baru orang baca.Bhahaha.Lupakan-lupakan.

Actually sehari hari nie buat kajian tambah tolak darab bahagi minus sum lamda semua adalah. Buat kajian tentang blog.What?Nadz ke tu.Awat rajin sangat?Macam tak ada kerja lain ye kau nak buat.Yelah saja buat-buat takda kerja padahal berlambak.Hari nie jadi stalker sebentar yelah nak buat kajian mestilah jadi stalker sementara.Banyak jugalah blog orang lain yang tengok.

The statement is "banyak blog pasal boyfee or girlfee".Itu sahaja.Kebanyakan blog menceritakan pasal boyfee and girlfee mereka.Aku tak biasa sebut benda alah tu 'BALAK or AWEX' tak boleh nak sebut kunk tergeliat urat lidah.Bhahaha.Pasal jiwa merana and whatsoever.Yeah of coarse itu mereka punya hak.Mungkin sebab Nadz tak biasa untuk semua tu.Tapi ada sesetengah blog akan bole diterima oleh Nadz.Yang menarik perhatian.Sorry guys!!Tak baik dow.Aku sekeh kunk!Nadzridzuan!kita memang serupa. Astaghfirullahhalazim!

2 comments:

Nadz Anderson said...

BOMBASTIC! ;P

ceritaku MEMORIKU said...

Nadz Anderson

haha
tidakk
bhaha
-na'dz