Saturday, January 2, 2010

first chapter

Akhirnya Nadz menaip juga untuk first chapter untuk 2010.Really don't know what i want to write.Just a while dah basuh kain baju sekolah yang baru.I'm the prefect in school.So watch out! the junior korang akan di regging sehabis mungkin.Jangan sampai pergi mengadu dekat parents sudahla.

Macam tak percaya saja yang nadz akan jadi senior this year.Yeah senior year!i'm the oldest in school.Hari nie hari sabtu,so tinggal one day saja lagi sebelum alam persekolahan bermula lagi. SPM's fever sudah bermula dan akan berjangkit.Dulu masa PMR i'm the first candidates BG045K001.So now maybe i'm also the first candidates in SPM.Macam dah ketaq lutut pon ada la juga.

So maybe dah tak berapa nak layan all this stuff.Macam dah tiada masa.Yeke?maybe,because dah mula menghabiskan masa dalam bilik ngadap buku.Just one year!pejam celik akhirnya duduk di kerusi peperiksaan.SPM penentuan hidup.Nadz tak tahula dah bersedia belum untuk menghadapi hari peperiksaan yang besar tu. Besau punye! haha.Rindu nak hangout sampai malam.Rindu nak tengok wayang.Rindu nak shopping nak gelak sampai pecah perut.Maybe semua tu boleh buat lagi tapi tak lah sampai malam.

First chapter for 2010.

6 comments:

m[i]era said...

blajar elok2..
lepas SPM kompem ley update blog hari2.. :)

@)---;---

norsakinah said...

gudluck for SPM :)

let's rockin the world

ceritaku MEMORIKU said...

m[i]era

toltol
haha

ceritaku MEMORIKU said...

norsakinah

tq

amer|zhafran said...

hahaha...

selamat kembali ke sekolah ek..

jgn jeles kt mer k..mer cuti lagi..

hahaha..

ceritaku MEMORIKU said...

amer|zhafran

arghhh diamlah
huh
cuti la sampai lebam.
-na'dz