Sunday, March 28, 2010

abah pakai crocs

Dah lama tidak mengupdate blog.Sudah semestinya makin busy dan busy.Dan tiada feelings nak update cerita.Harap maaf semuanya.Nanti dah ada cerita i will write it.Tapi sedikit sahaja yang boleh diupdate.

Abah pakai crocs. Haha.Maju sungguh abahku. Mana tah dia berjangkit. Ni mesti virus dari abangku. Abah tolong jangan pakai. Tidak sesuai untuk abah sebagai manager. Yelah selalunya pakai kasut camel active polo crocodile alfio dan nie bantai crocs. Tak pelah abah jiwa muda lagi. Haha. Esok abah cari tiada kasut crocs jangan marah sebab dah buang dalam tong sampah.

Abah congratulation! your project. Project HSBB high speed broadband telah dirasmikan di dataran merdeka.

3 comments:

mira amira said...

wah crocs . hehe

naz said...

walawey darah muda ada baki dalam diri lar tu haha

ceritaku MEMORIKU said...

naz

haha tu la pasal
ade lagi darah mude dlm dirinya
-na'dz