Saturday, April 3, 2010

panasnya badan

Hari jumaat, mengapa dan mengapa. Apa-apa sahaja. Nadz dah tak center. Start nak datang tu badan terasa sengal dan sengal. Dan memang tak larat. Kepala berpusing macam heli. Tapi tetap melayan semua kerenah dengan senyuman. Before tu hari khamis, gelak tak ingat dunia sebab tahu akan demam. Bila gelak Nadz akan macam hantu sebabnya? dah tak kan dapat rasa gelak macam tu bila keluar dari tempat menimba ilmu. Nek ko memang suka buat aku gelak sensorang. Walaupun aku datang tempat menimba ilmu dan tiada yang menggembirakan tapi Nadz tetap senyum.

Dan hari ini, hari sabtu badan sakit. Mi tolong nak nangis badan panas kenapa kakak tak kuat macam umi. Apa semua ini? sudah sudah kalau dibilangnya lungsemu enggak terkira. Kerja tidur sahaja. Nadz wake up bangun lawan penyakit.

Hari ini 3 april? lagi 4 hari? Hari apakah adalah. Tengok cara penulisan dekat blog pun tak oke. Nampak sangat tak sihat. Apabila demam apakah yang harus dibuat?

6 comments:

naz said...

makan je apa yang pantang mesti cepat ok

Fadz said...

makan ubat ;)

ceritaku MEMORIKU said...

naz

hah?makan ape yg pantang?
tol ke
first time dgr nie
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

Fadz

haha

SIR ZUL said...

mkn la ubat panadol cap kaki tiga..hoho

ceritaku MEMORIKU said...

SIR ZUL

hah?ada ke ubat panadol cap kaki tiga?
mcm pelik je.haha
-na'dz