Thursday, July 8, 2010

Nadz bakal jadi ibu








Alhamdulillah. Akhirnya termakbul juga doa. Nadz bakal jadi ibu pada umur 26 tahun. Jadi mama ke ibu? Mana comel. Dua-dua comel. Nadz oh Nadz sudah menggatal nak jadi ibu ye? Ohh tidak 9 bulan 10 hari menunggu cahaya mata bakal dilahirkan. Hah Nadz cerita merepek ke laut dah nie. Cerita lebih je nak.

Cerita pasal baby or bayi or whatsoever ni. Teringat this morning Nadz ternampak anak jiran. Aloo comelnya dia. Dengan muka tembam rambut curly. Nadz suka sangat tengok baby or kanak-kanak dalam lingkungan 2-3 tahun. Rasa nak saja dukung dan bawa lari. Tenang je tengok baby or kanak-kanak. Automatik akan senyum sendirian. Bukan angau tapi bahagia tengok muke gembira seorang kanak-kanak.Kalau marah then tengok muka baby mesti hilang terus kemarahan tu. Aishh Nadz expert nampak.

Selalu pergi shopping mall mesti ternampak pakaian bayi. Sungguh comel kecil sahaja. Dengan ada gambar winnie the pooh. Stokin baby. Hanya dapat tengok. Tak kan Nadz nak beli. Nak beli untuk siapa. Geram je tengok pakaian baby.

Tunggu anak sendiri ye Nadz. Owhh menggatal ye Nadz. Cehhh bukan berdosa pon. Teringat pada zaman kanak-kanak. Tak de masalah. Kerja hanya makan tidur berak main. Itu sahaja yang dilakukan setiap hari.

4 comments:

splencer_11 said...

ko umo 26 dah nk ada anak ke??wow...
dah comfirm ek org yg masok minang ko tuh??

splencer_11 said...

mak oh mak...D kt sni sape nk jge t lau mak ada baby len...

T_T

splencer_11 said...

nanad ko tgok pipi bdak kecik uh ada sama x ngn pipi ko??
ke pipi ko tembam lg dah skrg??
day by day kn nek sket pipi ko...

ceritaku MEMORIKU said...

D

haah insyaallah umur 26 aku de baby
hehe.D nnt mak jaga juga.muahhaa
tu kan anak aku mesti ah same pipi.
ahakzz
-na'dz