Monday, June 28, 2010

syarat masuk meminang Nadz jangan pakai minyak rambut





Hah siapa nak masuk meminang Nadz or nak jadi husband terhormat Nadz, syarat-syaratnya adalah jangan pakai minyak rambut. Syarat terutama. Statement hang sungguh buat bulu ketiak tergeliat. Mula dah merepek masuk laut. Betol lah tu. Silap, apa Nadz merepek nie.

Nak bercerita pasal hairstyle lelaki zaman sekarang menyebabkan subsidi minyak rambut jatuh merundum. Eh betol ke? Tipu belaka apa yang diperkatakan olehku. Tapi tak tahulah mana tahu betol kan. Lihatlah zaman sekarang kebanyakan lelaki dah tak pakai minyak rambut menyebabkan semua pengeluar minyak rambut sibuk mencari idea untuk menarik minat lelaki membeli minyak rambut.Berusaha wahai pereka-pereka minyak rambut!Nadz support dari belakang.Bhahaha.

Kebanyakan lelaki yang tak memakai minyak rambut kelihatan good looking. Tak dapat dinafikan. Silalah kembang yang terasa tu. Kepada sesiapa yang nak masuk meminang Nadz tak perlu memakai minyak rambut langsung. Haha

Teringat suatu hari pernah ternampak seorang lelaki pakai minyak rambut yang banyak sangat boleh dikatakan. Kalau sentuh pun mungkin boleh kumpulkan untuk proses minyak rambut baru. Ish tak baik sungguh. Sekurang-kurangnya dia berusaha untuk kelihatan good looking wahai Nadz.

Itu sahaja kemerepekan Nadz untuk kali ini. Sesiapa yang datang nak meminang silalah jangan pakai minyak rambut. Ignore apa yang diperkatakan. haha. Terima kasih kepada model terhoramat saye yang agak messy juga hairnya dan tak memakai minyak rambut.

8 comments:

naz said...

saya lah orang itu tanpa ragu haha bila boleh hantar rombongan? hahaha

baDam KML said...

hahha..aku jadi model blog kau an yunk..ahakz!! aku memang x suke pakai minya rambut.. kalu aku pakai pun mesti aku ase cam ada something je kat pale aku...hahha kirenye yunk aku leh minang ko la ek??

splencer_11 said...

ape lan sama ngn messi??
haha ok r sbub kazen punya pasal...
mcm messi tuh...

:PP

ceritaku MEMORIKU said...

naz

bila-bila je boleh.
pintu rumah sentiasa terbuka.
bhahaha
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

adam

hakhak.rase mcm pinggan melekat kat rambut kan?
haha.datanglah hantar rombongan meminang.memetik bunga di taman
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

D

aku tak cakap pon sama dgn messi
tapi style rambut tak berminyak rambut la
haha
-na'dz

amer|zhafran said...

mer xpernah pakai minyak rambut tau..hahaha...ada can masuk minang nih..hehehe

ceritaku MEMORIKU said...

amer

amer tak penah pakai minyak rambut?
haha oke ah tu
ada can.
bhahaha
-na'dz