Saturday, August 7, 2010

gedegangg!! nadz excident




Kisah sebenar Nadz excident.Kemalangan sunguh terkejut bagai nak rak. Teringat dulu pernah satu keluarga excident sungguh takut untuk ingat semula. Nadz dengar cerita orang excident pun dah naik gerun. Tengok video orang kemalangan, kesian orang yang tak bersalah.Dulu kemalangan motor bawa ikut side salah then langgar kereta family dia yang masuk bawah kereta.

Cerita sebenar entry ni pasal header sahaja. Tiada kena mengena yang hidup atau yang telah meninggal dunia. Akhirnya dapat header sendiri. Buatan sendiri. Dah kering idea.Buat sahaja yang termampu.Simple sahaja.

2 comments:

splencer_11 said...

gelong~
ngt xcident sunguh....

ceritaku MEMORIKU said...

D

haha dah lebih dari gelong dah nie.
dulu aku excident
kenangan lama
-na'dz