Tuesday, July 7, 2009

n e w lesson

lesson



Ahakzzz.Hari ini Nadz rasa best jerw.You know what,Nadz datang sekolah hari ini bukan setakat belajar Math mode, Add math, Pen. Islam, Biology and sejarah.Tapi belajar lesson yang paling best je bagi diri Nadz.Ahakzzz.Pergi sekolah tadi time agama,dorang tengah bincang pasal Canteen's day tapi Nadz duduk buat homework,yelah suka sangat tangguh kerja sekolah ini lah padahnya.Tapi time tu Nadz ternampak Sayi,kawan Nadz belajar tie.So Nadz pun excited nak belajar cara memakai tie. Weeeee comel jerw.Nadz suruh Shahirol ajar cara mengikat tie.

.::perbualan::.

Nadz : weyhh,aku nak belajar juga.
Sha : cepat-cepat aku ajar.
Nadz : bestnya [berjalan dengan excitednya]
Sha : bhahaha
Nadz : Asal tak lawa,asal tak jadi,besar sangat lah simpulan nie.

Sha : eeee.ikut je lah apa aku buat nie. [sambil engikat ikatan tie]
Nadz : warghhhh,dah jadi.comelnya.betapa gembiranya hati ini dikala melihat hasilnya. bhahaaha.
Zatie : weyyhh nak belajar untuk husband kerw?

Nadz : haah mestilah [teringat semalam borak pasal tie]

So,nie lah new lesson Nadz,cara mengikat tie.Bhahaaha bangga gila.comelcomel

Nanti boleh lah Nadz praktikkan untuk my husband.Hehehe


afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

6 comments:

SIR ZUL said...

wahh..dah pikir msa depan ni..hak3
boleh lah watkan tuk zul..kih3

evamunirah ;) said...

HAHHA . sys kentot jerp ;) adeqq pong rety jgak .

na'dz said...

SIR ZUL

betolbetol nadz dah pikir masa depan.bhahahha
ok ok nanti nadz wat tuk zul lak.weeee.comelcomel
ahakzzz.
-na'dz

na'dz said...

evamunirah :)

adeq pon reti gak ke sygss?
wee.comelcomel
ahakzz.
-na'dz

Encik Azizan said...

bakal isteri solehah ni..huu

ceritaku MEMORIKU said...

Encik Azizan

haah bakal isteri solehah nie.
weeee.comelcomel.
ahakzzz
-na'dz