Tuesday, August 4, 2009

cuti m c


urghhhhh.demam demam demam.demam datang melawat kembali.Semalam dah sihat then pergi lah ke sekolah.Dah lama tak pergi.Rindu gila dekat tempat duduk.Bhahahah.so bersiap pergi ke sekolah. Then sampai je sekolah,dah la jerebu mula ah batuk.Time perhimpunan batuk tak berhenti-henti sampai terduduk.Actually pengawas tak boleh duduk time pengetua berucap tapi semalam memang dah teruk gila tak tahan so duduk jerw.Huh batuk,selesema,sengal badan demam tak ada lagi.Then balik suruh umi ambil coz memang dah tak larat.

Nadz : abah,umi dah balik?
abah : dah,dah balik dah kenapa?
Nadz : suruh umi ambil kakak.Tak larat nak jalan
abah : ok.nanti abah cakap.

Suara time nie memang macam hape tah.Manja je lebih.Yeah suara dah serak-serak basah.Ish ish.terlakor habis.suara bby memang manja lebih,ingat an dengan owg je suara bby manja. banyak nye ubat kena makan.Harapan ah nak telan ubat pil.tak pernah pon.so g klinik saje jerw nak test.Then pagi tadi buat 3g.Huh dan dan dengan tak sihat buat 3g.muke hancuss.Patot ah gelak jerw.


afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

6 comments:

menekan keyboard said...

eit bdk,
mkn ubat lah.
sekeh kang.
:D

Kaseh Esmiralda said...

hurm~
byknye ubat...
habiskan tau... biar cepat sembuh.

ceritaku MEMORIKU said...

menekan keyboard

cehh macam berani sekeh
hikhik
tq wany.ahakzzz
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

Kaseh Esmiralda

tao xpe.bnyak ubat.
nak habiskan tu yg seksa nya.heheh
tq
-na'dz

SIR ZUL said...

nak sekeh jgk..haha
mkn ubat..jgn tgk jer..huu
moga cpt sembuh..amin

ceritaku MEMORIKU said...

SIR ZUL

hehe.tqtq
nadz dah sihat alhamdulillah
-na'dz