Sunday, August 23, 2009

kerja saya


Semalam berbuka puasa.Over acting nie.Yelah sebab first day in Ramadhan.berkobar-kobar nak buka puasa.Then nak follow pergi bazar.Siapkan semua kerja dekat dapur.Masak nasi sediakan bahan untuk wat minuman.Then cakap dekat abang.

Nadz : Abe nak follow pergi bazar boleh?
Abang : Siapkan semua kerja
Nadz : dah siapkan, tu nak follow tu
Abang : tak payah la orang pergi dengan sulai je adik duk rumah la
Nadz : eh tadi ollin baru call,dia cakap follow juga so dia suruh orang follow
Abang : [wat bodo and terus drive keta blah]
Nadz : [tengok die blah, air mata dah keluar dah] parah betul makruh terus puasa.

Then kena marah lagi time buka puasa.Nadz tanya kena buat air tak.Then cakap tak payah. Time buka puasa.Eh mana air?Tadi kakak nak buat cakap tak payah.Coz cakap nak buat juice jambu.eh buatlah.Then terus buat time tu mate dah berkaca.Sabar je lah.Pikir sebab semua orang penat puasa.Buka puasa pun tak makan banyak.Then terus lupa ape yang berlaku cepat je lupa.Tak pendam.ahahaha then pikir nak follow pergi shopping.bhahaha.So the conclusion is semalam kerja saya nangis je.'baby suka nangis,memang tak ada kerja lain''eh nak buat macam mana tak kan nak cungkil biji mata supaya tak nansis''kurik je biji mata tu' wekkk

*pulang dari kelas tuisyen CHEMISTRY. two hours .bestbestbest.love kimia.


afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

10 comments:

cik chopu said...

semalam pun kabut jugak masa bukak puasa. air lupa mau bikin. at last, air kosong je. nikmat jugak. hmm, chemy memang best!

ceritaku MEMORIKU said...

cik chopu

hahaha.betolbetol sky juice pun nikmat gak.heheh.haah kimia best
sokongsokong
-na'dz

syuhada said...

love jugak chemist.
chemist super duper subject yang sesngt menarik.

oRkId eDyLiYnE said...

sedih ke???
jangan sedih2.. puasa ni...

chemys...
memang best...
aim A je selalu dapat...
tapi sekarang masuk U, disebabkan belajar medik, jadi biochem...
terus mabuk...
tapi tetap best...
chemys memang best sangat...

ceritaku MEMORIKU said...

syuhada

betolbetol
super duper subject yg comel
bhahaha
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

oRkId eDyLiYnE

2lah pose xley sedih kang batal.hehe
kalo tertggl skit subject kimia bukan setakat mabuk tp bole muntah ijo dah.bhahah.tqtq
hehe
-na'dz

. a b c d . said...

sedih ?
jangan sesedihh :)
puasa nie
ehee

chemis memg best ,
kalau dapat cegu best , lagi best !
AHHA :D
-emma :D

ceritaku MEMORIKU said...

.a b c d.

betolbetol.
kalau dapat cikgu yg best mmg best belajar kimia.
tq emma
-na'dz

happiness said...

sbr jerla bln puase...
sume emosi x stabil...

ye ker???

ceritaku MEMORIKU said...

happiness

tu lah pasal sabar jelah
hehe.emosi xstabil
ahakzzzz.
betol2 pose kena sabar.
tqtq
-na'dz