Sunday, May 23, 2010

hidung berduri



Akhirnya hari ini dapat juga memberi peluang kepada jari untuk menaip di lembaran ini. Sungguh terlalu sibuk sampai tak terupdate, scroll sahaja bulan mei baru ada beberapa post entry.Nampak sangat diriku busy. Yelah nanad hang dah macam bussineswoman dah.

Semalam membuang masa bersama abang tersayang merayau cari masalah. dan singgahlah di giant. Cari barang-barang keperluan. Pergi dekat mynews.com tak silap. Pekerja disitu, fuhhh buat naik darah.Sila lah layan customer dengan peramah.Terima Kasih.

Selepas itu, apabila di pintu gerbang hendak keluar. Haa harum semerbak kasturi indah mewangi. Nadz sudah menghidu bau raja buah. Bau durian, kenapakah diri ini tidak boleh bau buah itu sebelum ini boleh sahaja menghidu bau tersebut. Dan sebelum ini boleh sahaja makan buah tersebut, mungkin Nadz dah lama tak menjamah dan makan buah tersebut.

6 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

teringin nye nk mkn durian..

kalau sudi komen la entry saya..
best sangat

White Bird said...

nyam nyammm durian tus.. kecur air liur =P

ceritaku MEMORIKU said...

ZIEWa

teringin?hehe
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

White Bird

kecur air liur?ahakzz
-na'dz

cik chopu said...

apehal durian tu seolah olah memanggil aku ya?

ceritaku MEMORIKU said...

cik chopu

haah die paggil ko tu.
g ah makan
hakhak
-na'dz