Sunday, May 30, 2010

hilang perasaan




Yes akhirnya Nadz meluangkan masa bersama screen untuk mengupdate apa yang patut. Alangkah rindunya dinda sama kanda.Ayat hang rasa nak campak sahaja masuk lombong.
Tak kisahlah rasa nak campak ke pijak ke.

Bukan sejak akhir-akhir ni, eh tak, sejak dahulu kala Nadz sunguh busy. Nak buat macam mana dah semua datang sekali gus. Nak mendera. Eh taklah Nadz terima sahaja.
Hilang sudah perasaan Nadz. Mana perasaan Nadz yang dahulu? yang bile tengok 'dia' akan tumpu sahaja dekat 'dia'. Sekarang semua dah hilang bila tengok 'dia'. 'dia' tu adalah television.

Yes sekarang bila Nadz tengok screen tersebut tak rase apa-apa. Ada cerita best pun dah tiada feeling untuk meluangkan masa bersamanya. Mungkin sebab selalu terperap dalam bilik wat kerja hadap lappy dan memang rase tak nak tengok screen itu.Maaf nanti ada masa i luang masa tengok u sampai tak tidur siang pun takpe. haha. terima kasih.

mood~sangat sibuk this week.

2 comments:

naz said...

pwitt ada flickr :)take care

ZiErWa zAiNaL said...

sme la kite

kalau sudi komen la entry saya..
rumah sewa