Thursday, May 6, 2010

mana tajuk



Sekali lagi lame sudah tidak updated blog.Dah tak tahu nak updated blog.Orang suruh update tapi Nadz tak update.Beginilah life.Kosong dan kosong.Nadz oh Nadz kan hidup tak pernah ada masalah.Apakah statement yang sungguh hiperbola hypertonic semua ada.
Dan dapat verification pun begini? bilasepi? owh god! faham sungguh. Nak gelak pun ada juga.Itu sahaja.terima kasih

6 comments:

splencer_11 said...

tajuk ilang....abeh otak blur....tekan2 xdpt ayat...pikir punya lama xjugak dpt kejar tajuk lari jauh...pastuh da jmpe tajuk,tiba2 ilang cmtuh je dicuri org...ape tajuk,tajuk suke lari..lari pada org yg suke mncari tajuk..sian pada org yg xada tajuk...kembali lah tajuk oi...jgn lari lg...

splencer_11 said...

yunk2...aku D..kakakaka...peace no war(^_^)V

ceritaku MEMORIKU said...

splencer_11

haa tajuk hilang sebab time ada tajuk tu lah sibuk duk buat benda lain dan ontheway nak pergi menaip entry tulah macam-macam hal berlaku dan menyebabkan tajuk hilang lesap tah ke mana.tajuk dah diambil orang sebab kite loading.habis-habis hilang pergi jauh semakin jauh susah digapai.
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

splence_11

laaa ko D?cetsss kureng
tadi cakap baru nak tekan rupenye dah usha blog aku.
-na'dz

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mmg sepi hak3 :)

splencer_11 said...

ape kureng2...
hehehe da tertekan sblom aku ckp nk usha2 buat cmne...