Sunday, June 6, 2010

shopping toilet.






Bangun pagi niat dihati nak pergi KLIA nak hantar nenek pergi umrah.Tapi cancel sebab tak larat. Then tidur selepas menunaikan solat subuh. Bangun around dah tengah hari. Ollin call buat kejutan elektrik. cakap bosan. Oke kita pergi lepak dekat JJ wangsa Maju. Yes Nadz keluar dengan pasangan Lesbo. Sumpah rindu nak gelak sampai tak ingat dunia.

Habiskan masa dengan borak gelak dekat KFC. Ollin kau memang buat aku gelak tak ingat dunia. Dengar cerita pasal hang pengsan.Adoiii pengsan port utama dekat toilet. Hang takde tempat lain ke nak pengsan.Elok je terlentang dalam toilet. Mana aku tak gelak tak ingat dunia. Then sedar boleh baring sekejap dalam toilet. Sumpah orang tengok semua aku gelak. Aku dah tak cover dah. Peduli apa.

Then bosan pukul 7.30 gerak pergi KLCC. Saje nak hilangkan bosan pergi jalan-jalan dekat situ. Muka tak berapa nak lawa so malas nak upload gambar. ollin nanti kita buang masa lagi tau. Habiskan masa window shopping. Memang best.

4 comments:

naz said...

baring dalam toilet? menarik perasaan itu haha

ceritaku MEMORIKU said...

naz

tu lah menarik perasaan tu.
tanak try?haha
-na'dz

cik chopu said...

haha,lawak gila kawan ko wey.aku kalau nk pgsan pilih katil plg lembut ddunia dunia dulu

shazika said...

hahaha
^__^

jgn segan ke laman sy yek
Pencuri seluar dalam sudah dicekup