Tuesday, June 1, 2010

pecah darah




Sungguh hari ni macam malang pun ada juga.Tak baiklah Nadz.What are you talking about huh?Okeyh tittle di atas 'pecah darah' bukan pecah dara. Macam itulah ceritanya.okeyh tamat.Eh Nadz belom start cerita lagi.

Bangun pagi tadi then bersiap, then keluar rumah. Oh my god!! what is going on? okeyh kereta kena pecah. Bukan! cermin kereta kena pecah dan barang dalam kereta kena curi. Aduh kenapa manusia begini.Sungguh tangan panjang. Nak masuk neraka silakan buat. Kereta tersebut parking diluar kerana dua buah kereta sudah masuk dipark dalam garage so tak muat.Okeyh muka abang rasa nak nangis sudah. Abah be careful with your car. Probability mereka akan pecah your car. Radio amature that belong to you mencecah harga 2k. Umi? kelam kabut nak pergi mengajar. Umi ni semua takdir kan. Okeyh tamat kisah tersebut. Tak buat laporan polis sebab polis pun boleh buat apa? setakat tulis laporan taip dalam komputer, Nadz pun boleh taip sendiri!

Next, hidung Nadz biasalah berdarah. dah biasa dengan bleeding nose. Bukan tak sihat tapi Nadz tak boleh kena panas tak boleh berada dalam keadaan panas. Nanti hidung akan berdarah. So Nadz dah biasa. Aduhh nak tunggu darah stop take a time. Sabar itu sahaja me boleh buat. Air-conditioner help me.

4 comments:

naz said...

kesian. mungkin kena pakai cermin besi. ahaha

dulu masa kecil saya juga rasa sama. sekarang tidak lagi berdarah :)

ceritaku MEMORIKU said...

naz

tu lah kena pakai cermin besi
jalan mudah
Nadz dari dulu sampai sekarang mesti berdarah hidung if kena panas.
tak tao ape cure nye
-na'dz

keSENGALan teserlah.. said...

tajuk nak gempak sehh..

WANYellαyαli said...

worrr.. kt sini mmg ramai tukang rompak.
nk wat cane, dugaan.
bersabar la yangg ;)