Sunday, March 22, 2009

camera slr


Warghhhhhhhh.geramnya tengok this camera.tension.Len kali xyah ah tengok.
Huhu.tapi memang jeles ah sape yang ada camera cum ni tak kira ah jenama apa.
Kalau dah dapat pegang this camera memang best tak terkata,walaupun camera
nie agak berat ah gak.

Ari tu time pesta pantun dapat ah pegang camera nie,tu pun jadi photographer
sementara,rasa tak nak lepas je kalau dh pegang camera ni.Memang best ah.
Wany!!!!!!!!!agak-agaknya bila impian kita utk miliki camera ni tercapai?
Huhu.memang mimpi ah,tapi mana tahu mimpi ley jadi kenyataan kan.
Perghhhh, ayat xley blah gilew babai.Bhahahaha.



afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

12 comments:

philoColy said...

ahahaaaa..
addict 2 cam ea..
bhahah..
ni mst gile glam + gile cam ni..
bhaha..
blaja rjin2, da bnyk wet nati nk bli
cam brand pe pn ley syg..
hahax..

ceritaku MEMORIKU said...

philoColy

haah.mmg gilew cam2.
warghhhhhh.
2ah kena bljr rjin2,pastu dpt wet banyak beli.
he3.

keSENGALan teserlah.. said...

faf..ko kawen je ngn fotograper..
sure ary2 ko pgg mende alah tuh..
smpai muak..
ekekekee...

ceritaku MEMORIKU said...

keSENGALan teserlah

haah lorr.zatie
tp photographer ni keje die xtetap.
huhu.
aku just mnt camera je.
hakhakhak

keSENGALan teserlah.. said...

lorhh..
ko simpan arh satu cmera..
ko curik 1 dri dye..
ekeke..
photographer kan byk cmera..
xpon mintak dye blikan..ekeeeke...

ceritaku MEMORIKU said...

keSENGALan teserlah

curi zatie?
bhahahaha.
aku xnk jd jahat ag.
bhahahah.
tu lah.nnt aku suh die belikan tuk aku satu.ko nk x?
he3

Runnitaf said...

OMG!
ske gle ngn camera ney!!!
ahha
kamera idamanku :)

ceritaku MEMORIKU said...

Runnitaf

yeke?
same ah kite nye idaman.
suke2.
bhahahaha

Asz said...

saya ade ini DSLR camera..hehe..

ceritaku MEMORIKU said...

Asz

kak asz,nadz jeles2.
he3.
nnt camera tu akn nadz miliki.
bhahahaha.

SIR ZUL said...

kamera n ada kwn da beli..mmg gempak ah..dpt dual lense free..1 tuk long range satu lagi tuk focus..for short..mmg x nyesal klu hambek satu..hehe

ceritaku MEMORIKU said...

SIR ZUL

memang xnyesal pon.
he3
best tuwh.bhahahah