Tuesday, March 10, 2009

d-tag?nope lah saye d-aim

yeyeyey.saye di aim oleh cikgu nurul huda.kerna sikap aku yg terlampau over dose gedik nyampah terlebih slumber.di aim. dak kurang diajar.kurang didikan.xde adab.no attitude.agagagag. nak nangis tp xtau asal senyum jerw.afafnadzirahaziz awak anak cikgu so boleh tak beradab sikit.ni kate aku lah.tapi xtau pe Puan Huda cakap perw.so ubah lah sikap ko yg tahpapetahtu.afaf wake up please.hahahahhahhahah.dah lame tau kisah di aim nie.tp satu kelas baru tahu ari nie.afaf ko nie dah la pengawas.tu lah dok pikir sangat problem ko yg sekecik kuman tu.kuman kerw.tah lah.

So kepada kawan2 yg sudah sebar citer aku d-aim nie.terima kasih ku ucapkan.senang coz aku juz senyap jerw.diri ku akan di transformasi kan kepada na'dz.im will be a new person.korunk aku mnta maaf yerp.aku bukan nak pinggirkn sesape.tp aku nk solve problem n cari ketengan skit dgn dunia aku.korunk de ckp jgn pikir sgt masalah.tp aku xley.aku xnak dikategori sbg yg lari dr masalah.so bg aku ruang key.tp i'm really terasa dgn yg ckp psl aku at belakang aku.kak syeza thankzz cz tenangkn na'dz.nnt na'dz cerita lg at kak syeza tau.

wany n hainis thankzz.cz selalu jd penguat aku.hainis i'm really2 sorry cz juz citer dlm phone.nnt cuti kite g holiday sesama n aku akan cerita sumenye.dr A - Z.cepatlah cuti.dah x sanggup nak g sekolah.asyik nangis je time wat exam.pe hal ko nie.manja cum itik.holiday i'm wait for you. dah xsanggup tengok sekolah.kak syeza na'dz xkuat!!wany hainis tolong aku!!!!!!.afaf kuat lah, please. jgn lah lemah. Ya Allah kuatkan lah hambamu nie.afaf ko xpenat ke nangis.ko bukan cum nie dulu.



afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

7 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

afaf..
ko da janji ngan aku kan??
ko lupe ke janji ko uh??
aku sedey cmnie taw x??
sory aku tego ko arituh...
aku taw aku slah coz tego ko..
aku xbermksud pon..
seyes aku ckap..
aku syg ko faf..
xkesah la ape orng ckp..
aku syg sgt kat ko...
aku tego tuh sbb aku syg ko larh..
kalo aku wat dunno jer,,aty aku saket taw x bley aku dgr orng ckp blakang pasal ko..
aku admit,,aku pon ader gak ckp blkang pasal ko..tp ble aritu aku da tego ko,,aku da luahkan sume..
nothing else..
i juz want my AFAF NADZIRAH BT AZIZ yg D OLD ONE...NO NEED TO TRANSFORM TO ANYBODY ELSE..u know what i mean right??
aku xley idop tnpe ko,tnpe korang..
coz ko da jd sebahagian dri idop aku..sket sbyk,ko phm aku...engt x yg kite pena luahkan prasaan sesme dlm ym ngn wany dlu..kite janjy ape??susa sng kite bertige kan?tp ape yg aku rse skang,,wat aku sedey..ko cite mslah ko kat wany jerp..aku rse aku bkn sespe skang da..
aku admit,,aku rapat ngn afia n aku sedar korang cm terase ble aku rapat ngn dye jer..tp ape aku ley wt,aku da knl dye dri kecik..dri tadika ktrg mmg da rapat,,mende uh xdpt nk dielakkan..aku rapat ngn korang yg len pon mse drjh 3,pastuh renggang blek n msok skola menengah nieh lar kite btol2 rapat..
korang da membesr sme ngn aku..ko sdr xtuh??kite da jnjy mslah nk kongsi sme2 kan??
aku sedey sgt....sgt2 sedey ngn ape yg berlaku skang..kwan aku mcm2 prangai ader..tp aku still trime..ader yg da byk sgt berubah..
aku taw,,ble aku tego korang,korang rse aku nieh penyibok..aku sedar tuh..
bkm ko,,tp memeber2 kite yg laen...
aku tego aper yg aku mmpu jer..korang pon kalo aku slah,tego aku.........jgn simpan sensorang..merane idop..
kite da janji..engt tuh..xkan sbb hal nieh.msing2 ngutok msing2..
aku syg ko AFAF NADZIRAH BT AZIZ...

philoColy said...

nadz..
huee..
evn xlame knal nadz..
tp kak syeza care psl nadz{tp bkn care cz nk jg tp kain org,i'm not like that}.
kak syeza xske tgk org2 yg kak syeza syg de mslh,sdh2..{cum trse sme bhg}
pape pn,kak syeza nk nadz tngkn dri..
jgn ubah dri nadz jd org lain smate2 sbb ckp org lain.

nadz kne jd dri nadz sniri,
lau nadz ubah sape nadz,
means nadz xske dri nadz sniri..
buat ape nadz nk brubah jd org lain klau nnt mnyeksekn dri sniri..

{ahaa,tpnjg mleret la plak}

yg xdpt trime spe nadz,
2 mslh diorg..

pape pn, kak syeza supot nadz dr jao..
de pape yg nadz nk gtao, gtao je k..
kak syeza xkesah..

chill..
;)

ceritaku MEMORIKU said...

aku syg ko IZZATIE ZAKARIA.
bg aku mase k tuk selesaikn masalah aku.aku dh gtau masalh aku sume at ko lah zaty he3.yg aku gtau wany2 sume ko dh tau.
MAAFKAN AKU zaty.aku xley idop tanpa ko zaty. you are my friend till 4 ever.ko x salah tego aku.tp nape de yg cakap ag psal aku. huhuhu.aku x terasa pon pe yg ko ckp.aku anggp ko cum kakak aku.tego kesalahan aku. aku ngs zaty bace ko cmmnt nie.cz ko syg aku. nak peluk ko!!!!!!

ceritaku MEMORIKU said...

thankzz kak syeza.
love u too

noorhayaty85 said...

sdhnye bc cite korg ni...adoi ai...

menekan keyboard said...

segala rasie yg aku tao.
sudah pun diberitahu.

*sedikit kekecewaan.mengapa harus ada persengketaan?

ceritaku MEMORIKU said...

noorhayaty85 : agak sedih ah gak.he3

wany : tah lah an,asal de persengketaan?