Monday, March 2, 2009

PENATNYE.hanya tuhan yg tahu

Banyak nye berlaku dalam hidop aku hari ini.xterkate.perghhhhh, memang aku nangis tadi. aku dgn mat mmg dh xtegur.cz aku xnak couple dgn die.aku x sedia tuk couple.muka die dkatakan encem la kot.cz cum kacuk skit.xtau tol ke x.pasal tu mmg aku dah malas nak pikir.aku igt aku xcouple idop aku ok,tapi bile xcouple same je idop aku bermasalah.bermasalah sampai nak termuntah aku pikir..ya Allah bantulah hambamu ini.kuatkanlah hambamu ini.

Sya jumpa aku n die cakap tipah mnta break dgn die pasal aku.aku mmg nak kutuk ah name die tipah.sha mnta tolong aku,suh aku terus terang dgn tipah yg aku xde pape dgn sha.aku mmg nak tolong sha.after that aku g kejar tipah n nak slow talk dgn die.aku cakap ah dgn tipah "tipah aku xde pape dgn sha".nak tau die ckp pe?die ckp dgn gaye"no comment".Ya Allah malu nye aku dgn gaye g kejar die.Aku rapat dgn sha cz die selalu tolong aku.kitorg satu kelas.ari tu tipah n sha satu kelas tp die yang tukar nak masuk kelas sebelah.so tanggung ah pe akibatnye.Lepas je aku slow talk dgn die.aku terus lari masok kelas n menjerit panggil name Shaaaaaaaaaaaaaaaa.ya Allah time tu air mate aku memang dh mengalir.Aku mmg dh nak pengsan.Amir mmg dh suh aku selawat.Ya Allah "kuatkanlah hambamu ini tuk tempuh dugaan seperti nie".

Sha dah xtau nak wat pe dgn aku.Die tanya aku"pe aku nak wat dgn tipah afaf?"aku cakap satu je "ko xyah cakap dengan aku lepas nie".pastu sha ckp ne leyh cum nie.sha mmg syg tipah.die dh warn at tipah jgn jeles kalo die rapat dgn girl len.Sha nie jenis yg lembut skit n rapat dgn ramai girl.geng die ade die n kerol,yg len pompuan.aku time masok fizik memang dh x tentram.mmg kuar lg air mate aku.Mungkin salah aku cz terlalu rapat dgn sha n selalu borak.n sha ckp die saje nak rapat dgn aku cz nak wat jeles at tipah.tp pe dah jadi nie???????.k aku undur diri n xkan cakap dgn sha.kalo aku pindah sekolah mesti xjd cum nie an.kenape selalu je aku nangis?aku xkuat ke?kenape nie?.aku mmg xde mood smpai balik.sha ckp dgn aku jgn marah.n aku ckp mmg aku marah.tp dr len sudut aku cum nmpak tipah sje cr alasn dgn libatkan aku sekali supaya die dpt break dgn Sha.tp aku xley tuduh cum2.hanya tuhan yg tahu.dah lah aku penat dgn sume nie.aku nak relax.bace novel " Rooftop rant-hlovate".bye2.umahxxxx.


afafnadzirahaziz meluahkan ape yang die rase.

5 comments:

philoColy said...

tipahh!??..
ade lg org gne nme cenggitu..
ok2..senyum jela,nk gelak xbaek..
haha..

nadz,saba ye..
sng2 xpyh fkr..
nadz ignore je sume 2..
mmg skt,tp skjp je..

yg si tipah 2,
lntak kt dye la..
org da cko dye xmo dnga kn..
pape bia dye tggung sniri..
kay..
xyh fkr,jgn tnsyen..
xkn sbb "tipaH' nadz nk ptus kwn ngn sha..

keSENGALan teserlah.. said...

ngeeeee...
ko xcite kat aku pon..huhu...
cool faf..

aku ngn si tipah n the geng uh pon mmg rse cm nk bling kasot jer..
ammende nta yg dorang xpueh aty..
nk kutok blakng2 lak..
xpueh aty face to face arh..
nieh usha panas jer..
sengal tol..
dye yg expect akuh len dri diri aku yg sebenar,.nk kutok2 lakk..
terbakar jer...
huh...
sekeh skali bru taw...
sengaaaaaallll...
lex faf...
cooll2...
anything juz inform me kayh..
im here by ur side...

ceritaku MEMORIKU said...

kak syeza : nadz kalo ley mmg xnk putus kwn dgn sha cz die bek je.tp kalo dh pasal awex die nadz terpaksa undur.nadz xkisah.kwn ley cri ag.tp sian sha sbb tipah ngok ngek2 haish rse nk baling kasot je.sha selalu tolong.pasal mat tu sha gak yg tolong bg nasihat.nadz jus tggu pe jd esok je.thankzz kak syeza.syg kaka syeza.

zaty : aku mmg nyaris2 blg kasot aku at tipah zaty.dh lah kasot aku 2 jenis sarung je.tp aku de kesabaran dlm 2% so aku xangkat kasot.aku rase die mmg xpuas ati dgn kite ah zaty.muke cum hape.cover mcm ngek.haishhh sabo je.aku ley saba ag nie.kang aku ungkit psl g kl kang.haish.x bek x bek.thankzz zaty.aku syg ko lebih dr ko syg aku.aku mmg nk g tau.tp otw balik aku sempat g tau wany je.sory.nnt aku cer at ko.thankzz umahxxx.

menekan keyboard said...

heshh..
sket ti ja.
kau wat tataw ja ngn dye aw.

cucuratap said...

pe kes nak undur diri?
buat bodo suda~
afaf tak salah..
minah tu yg ngeng..
haha.. *jahat aku*