Monday, March 9, 2009

d-tag oleh kak syeza.

1. Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 16 random things,facts,habits or goals about you.
2. At the end, choose 16 people to be tagged
3. You have to tag the person who tagged you [ act lupekan je this words ]
4. If i tagged you, its because i want to know more about you.



1. nama penuh Afaf Nadzirah Bt Aziz. nick name afaf,nadz,eira,kechik,anak che ton.he3
2. umur belom cukup 16 tahun ag. cz my birthday pada 7 april nie.he3 [ ade 2 twinzz yg same birthday ]
3. de orang ckp afaf selalu ceria n kalo tgk muke afaf automatik akan senyum. [ he3.suke je dgr org tu ckp cum2,tp now xtau ah nak ckp pe ]
4. suka snapped gambar n suke bergambar. [ hobi yg same dgn wany ]
5. suke hangout dgn kengkawan [ hepy je kuar dgn korang, aku time korang seadanya]
6. sesangat sensitif, cepat nangis,cepat terasa [ thankzz ainis n wany cz selalu sudi mendengar n ainis selalu tabahkan,kuatkan aku, love both of u.xley idop tnpa korunk ]
7. aku benci gile kat org hipokrit, yg xley time aku,yg suke paksa aku wat benda aku xsuke [fuck,hate them]
8. sekarang dah suke bace novels. [ xley idop tanpa novels ]
9. teman hidupku handphone, ipod, spek mata,pendrive, n camera [ xley idop tnpa nie sume ]
10. anak kedua dari tiga dek badek [ same dgn kak syeza lorr.he3 ]
11. benci gile b*** kat org yg marah aku. yg umur same dgn aku or tua setaon dr aku. [ sebelom marah aku bek ko cermin dr ko dulu, bukan ko sorang yg period ]
12. aku tau aku x tinggi , x sempurana , x cantik , banyak masalah , otak aku dh tepu dgn masalah [ so better u diam ]
13. pelajar Sek.Men.Keb Sungai Kertas . aku syg sekolah nie. banyak memori dgn si die. bakal tgl sekolah nie [ huhu. ]
14. same dgn kak syeza.kuat makan tapi x nek2 berat badan still comey je.he3 [ tp kena jga gak badan,cz skang teen ]
15. xley kena panas n xley kena hujan [ huhu sedihnye,kalau panas automatik akan darah hidung, n xley kena ujan cz de bad effect kat mate ] jgn ckp aku nie dak ngada2.x caye usha sendri.kalo x blah dr idop aku.hakhakhak
16. satu je aku nak. KEBAHAGIAAN dalam idop aku. [ aku nk ca
ri kebahagiaan n kegembiraan dlm idop aku,so maaf dr aku ]



i want to tag
wany
sirzul
kak janna
kak hanna
cucuratap



afafnadzirahaziz membantai jawapan tag.

6 comments:

philoColy said...

wahaa..
swit..
hehe..
2 thgs in common ngn kak syeza ea..
haha..
yeay!..
luv u la dear..
;)

keSENGALan teserlah.. said...

faf,,sory ek sal smalam..
tade niat pon nk wat ko kecik aty..
really sory...

ceritaku MEMORIKU said...

he.
luv u to kak syeza.
agagaga

menekan keyboard said...

haha..
aku pn ade same ngn kau.
:))

swit hanna said...

akak tak rela nak jwb tag cik adk oi..
p la dermo byk2 kt zaty banyak2 yer...=)

cucuratap said...

saye di-tag??????
haha