Friday, September 4, 2009

killer corner gelak

I dont know what i want to say.Because today i felt that i had create a memory that i can't forgot until forever and ever.Bhahaha.such a child in the kindergarten.Zatie!today we both such a child lol. Sometimes its really funny enjoy.Oh my gosh!! cannot imagine if the scene happened front a guy.

Pergi sekolah memang perkara paling suka dilakukan,walaupun suka buat meja belajar jadi bantal. Paling suka pergi sekolah jumpa kawan satu kepala.So today pergi sekolah macam biasa je. Datang je sekolah cikgu buat announcement 'form 1aa,2aa,3aa and form 4 sila turun ke surau' actually every friday we all must read yassin.Hari nie jerebu teruk then pergi surau.Nadz dengan Zatie alala malas, lembab,jalan macam nak berlatih kawen,suka yang paling last.Orang dah sampai Paris kitorang baru nak keluar rumah pakai selipar jepun.So pergi surau pun lambat,sam dah melaung 'weyh pergi physics class la' 'hey cikgu suruh pergi surau.sah-sah telinga letak mana'.

Then sampai je surau,Nadz and Zatie masuk mula ah berebut tak nak duduk tepi sekali so Zatie nie dah buat corner lap macam Michael Schumacher wat lap guna kereta ferrari dia. Bhahaha. Dah tahu pakai stoking nak juga wat corner.Then mula ah tak boleh nak kawal,so nak seimbang pergi pegang Nadz yang memang tak kan imbang sampai bila-bila.Lastly, the result is we both buat aksi yang the best in the world.Zatie jatuh atas lantai and then Nadz jatuh atas zatie.Wooo sakit pinggang seyh. Cetss budak junior gelakkan kitorang.Banyak catik.'sape suh ko gelak hah?'Memang dah terbahak -bahak sampai keluar air mata.So hari nie buat scene yang agak memalukan.Nasib baik budak lelaki dekat depan and tak nampaklah apa yang dah jadi an.Bulan cakap kalau ada vid lagi bets.Cetss kureng.

Then sesi kejar-mengejar berlaku antara Zatie peserta pertama,then Nadz then Dini.Perghh siot je bulan-bulan pose buat marathon.4x1000.Gilakzzz Dini kejam cikgu panggil buat bodoh pecut terus.Gila ah dah ah cikgu disiplin panggil.Hari selasa nanti cmfm kena panggil dowhh.Tanya Dini.'asal ko lari dowh?' 'dah ko lari.' Bhahaha.siot ah.


Besides,pergi sekolah gelak je kerja disebabkan tengok orang pakai mask.Macam askar apa lah pulok.Adoii Zatie aku dah bantai gelak gila kejam.Then dengar cikgu sebut pasal sejarah nama pe tah 'Hulagu Khan' dengar pelabuhan.Bhahaha sah-sah telinga kurang elok hari nie.Zatie aku nampak ko gelakkan.Tak baik dowhh.Baik ko pergi minta maaf.bhahaha

*the conclusion is.I had done a essays.So reat it.Bhahah.



afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

9 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

hahah.
afaf..cm taw2 je aku nga gelak nieh.
lgi satu ko lpe nk taip..
scene kejar weyhh..
hahaha...
adeehh,,lenguh da pp aku nieh..

Nadz Anderson said...

hahahaha.
korang ni memang tak stabil betul lah.
sumpah macam tak sahur.
lol ;D

ceritaku MEMORIKU said...

keSENGALan teserlah..

bhahaha.okok aku dah taip balik.hehe
aku tahu ko tgh gelak.tak payah bagi tahu aku.tahu tak pe.lenguh dah pipi den dok gelak sehari ari nie.cetsss.Ahakzzz
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

Nadz Anderson

betol betol memang tak stabil betol hari nie.Bhahaha
tahu tak pe mcm tak sahur je.
Zatie ko sahur tak pagi tadi?
Dah la cikgu math buka pasal agama.

amik ko zatie terus belajar agama tadi.Bhahaha.what is imsak? time doa paling mujarab?haha
-na'dz

oRkId eDyLiYnE said...

lah korang ni sekelas ke???
lawak baca benda ni dua kali...
sekali dekat zatie punya, sekali dekat na'dz punya...
dua2 pun kita bantai gelak...
seronoknya time sekolah...
kita nak balik pergi sekolah jugalah macam ni...
[ceh macam boleh je]
=D

oRkId eDyLiYnE said...
This comment has been removed by the author.
ceritaku MEMORIKU said...

oRkId eDyLiYnE

haah kak orkid.kitorang satu class.
hehe.2lah pasal memang wat lawak free jerw.zatie wat lawwak.haha
hehe tol tol time sekolah mmg seronok.
-na'dz

apis anak cik am said...

aku ase baek ko xyah skolah dow..
hahahaha...
abh an wet mak ko jerw..
hahahah...
ko mmg sengal..
afaf ngok..

ceritaku MEMORIKU said...

apis anak cik am

aku xnak sekolah kang bodo tuli lak.tu yang aku sekolah uh.bhaha.aku nak pandai lah ngok.bhahah
kadang2 mmg sengal gak ah.
hahaha.apis pon sengal.
-na'dz