Thursday, September 3, 2009

no wonderlah

Actually i dont know how i felt today.Yeah totally like a silly bad bored girl.Arhggghh wake up in the morning then went to school by car with my mum.My mum is a teacher and she teaches at school that near to my school.

Sampai je sekolah buat benda yang sama je masuk kelas and before that mesti kena talk and talk and talk with my twin then we both will separate.She went to her class and i go to my class. Actually class sebelah-sebelah je.Hari nie we all got flying test or result for august test or whatsoever.First memang vibrate tak terkata.result test yang dah dapat history, English, Mathematics,Est ahaa and the result hehe.boleh la.Kajian hayat or the nickname BIO bhahah.the result memang orang dah boleh agak coz exam kali nie memang susah tak terkata.Tengok soalan senyum je.

Biasalah dah namenye bulan puasa confirm ngantuk letih and whatsoever an.So my work in my class. I'll be sleeping beauty.Cetss masuk je teacher dalam kelas 'asal mata aku rasa berat sangat er?' 'cehh ayat yang memang tak bole blah' 'aku letak kepala sekejap bole?' 'Teacher usha la weyh' 'So nak hilangkan ngantok ajar zatie bahasa isyarat' 'zatie aku tengok ko macam baru belajar ABC je.comel.bhahaha'.Memang tergagap-gagap zatie baca tulisan tu.

Then,felt so bored macam nak terjun longkang je.Buatlah puisi yang rasa terlakar je." you're my soul you're my shine you're my sweetie boo i'm always for you the only one love you until you're my mine " woiii bangang al-bengong.asal nak tergelak je.Cetss at least aku tak adalah nampak budak sc tulen.Bhahaha



afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

8 comments:

oRkId eDyLiYnE said...

biasalah tu...
time sekolah rasa macam bosan je...
bila dah masuk U nanti...
rasa sekolahlah yang paling enjoy sekali...
wah...
teringat time sekolah...

memang nampak macam pelik bila budak hayat boleh buat puisi...
macam kita juga...
ingat lagi kawan kita pernah kata 'kau ni anak didik A Samad Said ke apa asyik buat sajak je'...
terima jelah...
dah itu kelebihannya...
bila dah masuk U, gila tulis novel pula, me'mama kata 'macam mana doktor ni boleh minat tulis cerita pula?'...
tak salah jika diri ini mempunyai kelebihan lain dari orang lain...
kan2????
hehe...
skemanya ayat...
=)

ceritaku MEMORIKU said...

oRkId eDyLiYnE

betolbetol.nanti cmfm bila dah masuk U miss time sekolah.ahaa
haah nmpk pelik kalo budak hayat tulis karang coret puisi.betol kite de kelebihan sendiri.ahakzzz
warghhh kak orked doktor?ahakzz
power uh
-na'dz

Nadz Anderson said...

haha.
comel betul budak kecik nih.
pergi sekolah tidoq je yg die tau.
result bio kali ni mmg paling best lah!
ROFL ;DD

keSENGALan teserlah.. said...

ntaa..
tdo je keje kat skola..
haha..kureng ko..
ko kata gaya aku cm bace ABC123?
cetss..da la tlisan susa nk paham..kan da merangkak aku bce..
haha..

"syg sayang sgt-sgt..
jangn tinggalkan sayang..
saya tak bermaksud nak buat sayang cmtuh.."

haha..glerr munge2..

ceritaku MEMORIKU said...

Nadz Anderson

hehe.tqtq.
bhahaha betolbetol result BIO kali nie memang the best n the best ah.
ahakzzz.
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

keSENGALan teserlah..

haah gaya ko mcm baru baca n belajar ABC123.comelcomel weyhh
bhahha.tahu xpe aku bace lagi sekali pun tak bape nak faham lebih kurang bertatih ah gak.ko merangkak ag.ahakzzz.hehe
betol syg sayang sgt2.
bunga-bunga n kayu-kayu.bhahah
-na'dz

bulanhijau said...

oit.

ko rs skola bosan??

msk uni lg bosan seyh.
sumpah bosan tak ingat la kan.

so, sila nikmati masa skola ko.

ceritaku MEMORIKU said...

bulanhijau

2lah pasal.time sekolah nie lah aku nak nikmati sepuas-puasnya.
ahakzz.tqtq
-na'dz