Saturday, September 12, 2009

tired shit bad day

What a badday today?urghhhh i hate today.I dont know what i want to write.Maybe today not my lucky dah.Yeah in fasting month we all must be patient. Totally.i feel that i want scream.

Yeah.today i went to school like usual.So when am arrived at my class, science1.I saw.Oh my gosh!!! what a big surprised?.What happened?it is true what am see?Please tell me that am just dream in day!dont tell me that it is my table and my chair.Yeah i must accepted what i saw just while. Ermmm ..when i arrived i saw my table and my chair had lost.oh gosh.I hate it so much.Asal korang nak mencuri lagi.Shit ah.

I think my class have a lock and why our table and chair still lost?So today our physics's class had burn just like that.Because of what? dah tak de meja. zatie'am not in good mood.coz table pon dapat pinjam dengan cara macam nie' nadz'same lah'.Then report dekat teacher.I think ah better we all tak payah penat2 nak pergi mereport.Nak wat laporan pon ambil masa.Dah habis sekolah pergi cari sendiri.

Urghhh.shit.such a dumb.Eeeee.You know what.We all pergi cari meja and jumpa dekat block A. urghhh Dari block A kena bawa semula meja ke block kitorang.Block C.Ya Allah!sabar je. Ambik ko.'kalo aku dah marah memang harapan nak cepat sejuk' Then terjumpa budak kelas yang ambil kerusi and meja uh.and i said to him ' you just said you dont know what had happened and dont tell that we all take it coz semua nie memang meja and kerusi kitorang.' ambil ko.kalo dah senior cakap jangan nak membantah.Hilang bulu kening ah gamaknya kalau melawan.HAHAHAH.Then memang berlecak ketiak ah duk angkut meja and kerusi.Huh Yeah totally very tired coz in fasting month.Then balik.

*see i dah wat essays.Bhahaha



afafnadzirahaziz meluahkan apa yang dia rasa.

6 comments:

cik chopu said...

aku rasa satu locker khas perlu ada utk letak kusi meja

oRkId eDyLiYnE said...

cobaan bulan puasa...
kesian korang...
lain kali pasang rantai sauh bagi sekali dengan mangga besar mangkuk tandas baru diorang tak angkut agaknya...
apa2 pun...
gertak je sikit bagi diorang takut...
itulah guna sinior kan???
[cet mengajar budak2 benda tak baik pula]
=)

ceritaku MEMORIKU said...

cik chopu

betolbetol aku sokong,
pihak sekolah perlu sediakan satu locker bukan utk muatkan buku jerw but meja and kerusi sekali.HAHA
-na'dz

ceritaku MEMORIKU said...

oRkId eDyLiYnE

haah igt nak wat mcm tu.rantai kaki meja guna rantai gajah kerw biar dorang tak boleh nak curi.HAHA
hehe.toltol kena gertak sikir tu lah best pangkat senior.HAHA
-na'dz

menekan keyboard said...

aku rasa korang patot rantai ja pintu kls korang. haha

ceritaku MEMORIKU said...

menekean keyboard

tahu xpe wany.
aku gari dgn rantai gajah jap ag.
senang skit
HAHA
-na'dz