Tuesday, January 20, 2009

terlebih dos ari nie

Hari nie aku pergi sekolah cum biase je.Actually aku xde mood nak pergi sekolah.Aku pon xtau asal.Pale otak nie slow je ari nie.Aku masuk kelas pon cum xmasok je.Masalah lama datang balik.f**k fivers.benci nye aku.Asal sumenye nak tunjuk kuase.nyampahnye aku.haishh.kalo aku de lesen boleh lempang anak orang dah lama aku lempang.After rehat aku nye bateri dah aktif so,aku gelak xigt dunia.aku suke nyakat orang.aku xtau asal.aku suka gelak n wat org gelak.agagag.Shahirul.aku g panggil Shasha.jahatnye aku.baru aku sedar.agagag.lawok ah aku nie.
Aku suke nyakat si shasha nie.Dia pon same je dgn aku suke gelak.n wat blurr die.ckgu ckp cepat bace MASA TGH BERJALAN.die g tgk kiri kanan tgk masa dh jalan ke belom.agagag.Kitorang kene salin BI.aku palig benci bab2 menyalin nie.so aku ckp ah cepat skit.n then aliff nyampok ah woi cepat skit aku dh nak terberak.aku sorang je kot yg dgr pas2 aku ulang lah balik woi"aliff nak berak"sume cirit je pikir bukan2 n then gelak smpai xigt dunia.Si anak pemangku pengetua tu dah panas je dgn aku.Aku rasa die dengki dgn aku.Kalo ko dengki just cakap.Aku xkesah pon.agagag.ari nie ley tahan aku gelak.g latihan cross country aku juz mntak sign je pas2 blah.agagag.mlas aku nak bazirkan peluh aku nie.lepas balik aku lepak kat simpang 3 dgn zaty,afiah n ogy.sempat ag tu snapped photo.agagag.

5 comments:

zaidharis said...

nak lesen lempang,
aku bley bagi,
hehe~

salam perkenalan,
thanks jd followers aku~

menekan keyboard said...

haha..
lesen lempang?
mmg x leh blaa.
bahaha

lg 1, wooa!
mne aci weyy!
time aku nk lari dr cross country 2 ckgu cekop aku..
heshh..
apsal ko x kne lak?
ini mmg x adil.
hahaha
:DD

SIR ZUL said...

terlebeh dos?
myb..haha

ceritaku MEMORIKU said...

to zaidharis mmg aku nk lesen lempang pon cuma xtau nak wat kat ne.ko de tbuhkn syarikat lempang ke?
agagag.

to wany.sian kat ko.aku penah kena sekali.agagag.

to SIRZUL.2ah ari nie terlebih dos.mmg cum org xbetol.agagag.

zaidharis said...

ada,
lempang dan kenikmatannya sdn. bhd.
boleh?
hehe..

"Actually aku xde mood nak pergi sekolah"

aku rasa xde sapa ada mood nak g sekolah,hehe~