Wednesday, February 18, 2009

EST.warghhhhhhhh.feningnye

Aku baru je sampai umah nie.tadi aku pergi kounslerkan diri aku dgn cikgu kounseling.aku tanya pasal sekolah teknik n tanya pasan seni n tanya pasal EST(english science and technology)ckgu cakap kalo dah bio kimia n fizik dlm bi same je dgn est.suke ati nak amik ke xnak est tu.kalo masok u est not important cz yg important "muek"tah pe ah muek or muet.muek tu bi sepenuhnye bukan mcm est yg cmpur science.
Aku skang tgh confius gilew ah.xtau nak amik est or x.tapi sekolah teknik mmg aku dah xpergi cz aku nak amik biology.doa-doakn aku supaya ley bawak bio au?he3.skang pasal est pulak yg timbul.warghhhhhhh,nak nangis rase.

8 comments:

SIR ZUL said...

est not very important subjct...if amek pun its not hard than pure english sbjct..sng citer kacang jer est tue..kalu nk rsa bnyak A's in ur result, amek..klu x nak bnyak sgt A's, x yah amek..tue prinsip sy sbg sir zul dulu msa zaman sekolah..hahah

philoColy said...

haha..
'MUET' la nadz..adeke dbntainy muek..
hahahaha..

est mmg xpntg sgt pn,
tp lau nadz nk challenge ur own brain
xslh ambek..

fkr msk2 ea..
;)

SIR ZUL said...

muet more important..muet ni amek time kat form 6 or kat U..mmg wajib kena amek muet ni..tapi wat msa skrang tuk Naadz x yah pikir muet ni lagi..nnti da msuk U bru pikir k..huu

ceritaku MEMORIKU said...

warghhhhhhhhh.
time kasih sir zul n kak syeza.
2ah igt nk try est.bg cabaran skit.
tp bile dh hafal bio pon smpai nk termuntah.
perghhhh jd xlalu nk amik est.
he3.
kak syeza n sir zul amik est?

SIR ZUL said...

dulu ada gak amek est..seni pun amek gak..as sbjct tmbhan tuk meyibuk dlm result..huhu..est ni lebey cam science in bi..tapi bio naadz pun dlm bi kan?so est nnti mmg kacang ah tuk naad coz da ader basic..

philoColy said...

k.syeza x amek est dlu..
semak je..
haha..

btl ckp sir.zul 2 nadz..
muet xyh fkr ag..
skunk ni ley amek muet b4 abis degree..
so anytime mse da msuk U pn ley amek..

k.syeza support pape pn nadz nk amek..
huuueee..
xamek est pn ok,amek pn ok..

zaidharis said...

pening ko xabes2 g?
haih~

ceritaku MEMORIKU said...

thankzz kak syeza n sir zul.
2ah zaid.pening aku xabis ag.
hakhakhak