Friday, February 6, 2009

sakit , marah orang , nangis , happy

sakit siot- ari nie tetitbe nurse at skul petik name aku.aku kena g bilik rawatan cz nk cuci gigiku. agagag.xpenah cuci cz sselama nie gigi aku bersih n cantik.he3.so ari nie kena cuci.mgkin time ari cek gigi ari2 aku tgh makan coklat.agagag.sampai berdarah gusi aku mmg nak kena saman nurse tu.perghh ngilu tahap cipan ah.tuli telinge aku.sakit.suke2 tenyeh gigi aku.n time sebelom kena cuci2.aku try panggil awex farid name die ZATY.aku pnggil la mule2 'deq' die xdongar aku xtau pokak ko apo kobon de nyo.aku panggil lah zaty.kebetulan at situ de nurse laki.aku panggil zaty die g nyahut.agagagagagagag.nak terguling aku gelak at situ.mane xnye aku pnggil zaty die g nyahut.aku xtau ah kalo name die zaty.padahal die laki.mmg dh malu aku rase nurse tu.aku dgn izat bantai gelak xigt dunia.lawok ah.pastu nurse suh beli yg tali tok gigi2.aku g tanye tali pancing ikan xley.die cakap lagi boley.huarghhhhhhhuarghhhh.pas2 sebelom nak cuci2 aku snggh ah koperasi sekolah cz koperasi sebelah je dgn bilik rawatan,aku sje dok2 sbb cuak thp gaban nak cuci gigi.pas2 ade adeq at koperasi2 tgh jage die cakap "akak!akak comey ah."aku senyum je. pas2 aku wat2 tanye form bpe?die tnjuk name tag die.padahal aku dh tau sje g tanye le. dak2 form1.maybe sbb dh kembang sgt DIPUJI.he3456.aku ckp ah at izat die pon sje g koperasi2 nak tgk kena puji or what.last2 xde pape.agagag

marah orang- aku memang panas ari nie.mane xnye aku tunggu at block lebih kurang 15 min.die boley wat longkang kat bawah2.punye ah msj aku nak round block same2.aku mmg ngamuk thp cipanzee ah.dulu die cakap aku longkang.korunk tau die ckp longkang2 mksud pe??maksud wat longkang 2 wat BODOH.aku mmg hentam abis2.time rehat die panggil aku lebih kurang 3 kali.aku xtau ah die ke ajid yg pnggl.aku wat longkang jamban sume de.tau pon die panas.aku mmg ngamuk at die lepas2.cz die jalan dgn aku time nak balik at kelas.die ley cakap lupe.aku sound lek bpe kilo makan semot.!!!

nangis- aku nangis ari nie cz what??sbb purse aku ilg.warghhh.tp seb bek jmpe lek.aku tertnggl at kedai topup.pastu g balik nseb bek ade.kalo xmmg dh meraung.2 baru nangis.aku xkisah duit dlm2 de bpe belas hengget tp yg penting IC dowh.kalo ilg nak merepot nye.banyak keje siot. dh lah purse kesayangan aku.purse strawberry aku tuwh.nnt aku tayang purse2.agagag

happy- aku pon happy gak ari nie.cz dpt jln dgn die n aku g sekolah bantai gelak cum org utan.aku g sekolah balik ptg td 5 feb 2009.aku g menukang.g ketok2.mmg penat smpai SHA terketok tgn die.he3.pas2 de adeq form bpe tah die tanya kak tgh wat perw2?padahal dh terang2 aku dok menukang at pintu2 die boley tanye.pas2 yg si SHA nie jwb ah tgh MAKAN NASI.aku dgn og memang dh bantai gelak terduduk dpn kelas2.agaagagag.

sakit.marah orang.nangis.happy.

siap at kol 2.41 am. 6 feb 2009.


4 comments:

menekan keyboard said...

haha..
otai gela kau faf!:)

cik chopu said...

penah kena cuci gigi masa form1.bengang gila.sakit kan.

zaidharis said...

xotai ar ko,
gila ye kot?
hehe,
aku xpenah gosok gigi,
hahah~

ceritaku MEMORIKU said...

wany.aku mmg selalu otai.agagag
cik chopu.tau xpe sakit smpai ke otak.agagag
zaidharis.smpai ati ko ckp aku gilew? ko xpenah gosok gigi? standard ah2.aku selau dgr.
he3