Saturday, February 21, 2009

tag-tag-tag. d-tag oley zatyPAYAU[5 mende ntah]

"aku dtag oleh zaty"bende tag2 nie sebenarnye best.sbb2 aku suke balas balik.tapi aku selalu balas lambat sikit.agagagag.sory ye zaty.hakhakhak

=) senaraikan 5 hadiah yang anda impikan.
1. camera NIKON or whatever - alaarrr camera yg photographer gune2.kalo xtau mmg ah.
2. skuter - aku minat giler skuter.n dak2 skuter aku mnat.hakhakhak
3. ipod shuffle - mnat gile.sbb aku suke nyanyi merapu so aku suke smpan banyak lagu.
4. laptop ASUS - smart gilew laptop nie.
5. cincin or rantai - yg de name aku.sweet ah sape yg bagi dua bnde nie at aku.agagag

=) alasan terhadap pilihan tersebut.
1. sebab aku suke snapped gambar la kwan oi!!
2. same je ayat aku sebab aku mnat gilew skuter.nampak sweet je girl bawa skut.
3. ipod sbb suke dgr lagu.
4. laptop ASUS nie mmg smart.n sbb 2 ah aku nak.n senang aku nak gune.de privacy n ley bawa g mne2.
5. sebab aku xpenah de cincin or rantai de name aku.hakhakhak

=) 5 impresi terhadap orang yang diminati.
1. banyak topik - banyak topik bile nak cakap dgn aku.cz aku xsuke org pendiam.
2. dress code yg smart - dress code yg smart bile kuar dgn aku.cz aku xsuke org sakai.
3. sedap mate memandang - mean nye.de rupe,de budi bahasa,n xlakukan perkara xelok.
4. xsmoke - cz aku xley bau asap rokok.nnt sakit mate n batuk.
5. tinggi - tinggi skit dr aku pon dah ok.agagag

=) 5 perkara hebat yang pernah dilakukan.
1. lari dari sekolah,pastu aku g gombak g makan pizza.
2. amik gambar atas sinki sekolah.padahal aku nie prefect,hakhakhak.
3. aku cakap "woi aku bosan time bm td"padahal ckgu bm de at depan aku.hakhakhak
4. ponteng kelas bahasa arab.alasan merapu sampai ke laut.
5. balik umah kol 3 pagi.
6. nek moto dgn org tersayang.warghhhhhhh.hebat dowh.depan abg aku.

=) 5 ciptaan yang paling disukai [ tidak semestinya melibatkan teknologi ]
1. insan tersayang.
2. spek mate - cz aku rabn.
3. bintang - lepas balik pasa mlm aku usha bintang.
4. blogspot.
5. novel. cz skang aku xley idop tanpa novel.

=) 5 perkara paling dibenci.
1. orang wat aku nangis.nie mmg aku benci tahap baboon.cz aku sensitif.
2. orang col aku time tido.memang nak kena sepak je.elok2 mimpi indah terus ilang.
3. janji seorang lelaki.perghhh janji je lebih tapi cum ngok je.
4. suh wat bende yg aku xsuke.cth nye orang suh aku panggil org yg aku xkenal.
5. laki smoke - tolong la hargai aku yg kat depan mate nie.

=) 5 orang yang hendak ditagged.
1. wany
2. sir zul
3. zaidharis
4. kak syeza
5. kak janna


2 comments:

philoColy said...

eshhh..
nadz pn kne tagged tau..
haha..

SIR ZUL said...

wow!im being tag again??hehe